Anneke
Naast mijn werk als logopedist en dyslexiespecialist binnen Logopediepraktijk LiAn en orthopedagoog-generalist binnen Kinderpraktijk Heijligers&Treep ben ik, Anneke de Groot-Treep, ook betrokken bij Zicht op de Toekomst. Als moeder van twee kinderen en door de ervaringen binnen mijn werk vind ik de stem van het kind een belangrijk uitgangspunt. Zij hebben nog een hele toekomst voor zich die ik graag op een positieve manier samen met hen kleur wil geven.
Team Zicht op de Toekomst

Colinda
Hallo, mijn naam is Colinda Kroon-Berendsen. Binnen Zicht op de Toekomst begeleid ik de jongeren. Mijn opleidingsachtergrond bestaat uit de opleiding Toegepaste Psychologie met als specialisatie Klinische Psychologie en Ontwikkelingspsychologie & Orthopedagogiek. Daarnaast mag ik mij POH-GGZ noemen. Wegens het groeiende aantal cliënten die met problematieken langskomen die voortvloeien uit een scheiding, ben ik mij gaan verdiepen hierin en heb ik allerlei cursussen op dit gebied gevolgd.
Op de planning staat nog een specialisatie op het gebied van systemisch werken.
Team Zicht op de Toekomst
Anita
Ik ben Anita Kooper, geboren op 12 september 1964. Getrouwd en moeder van een tweeling, een jongen en een meisje. Ik woon in Dordrecht. Ik werk sinds 1989 in de jeugdhulpverlening met gezinnen en kinderen. Via de HBO SPH, HBO MWD en systeemtherapie studies heb ik mij geprofessionaliseerd tot aandacht gerichte – oplossingsgerichte-narratieve systeemtherapeut. Ik werk geruime tijd bij Horizon en heb daar bijna drie jaar kinderen uit de kneltrajecten gegeven. Door deze ervaringen en geïnspireerd door onder andere Lieve Cottijn ben ik gekomen tot de methodiek die binnen Zicht op de Toekomst werkzaam is. Namelijk vanuit het kind perspectief kijken naar dat wat kinderen en hun omgeving nodig hebben in deze heftige periode.
Team Zicht op de Toekomst